Laat klanten eenvoudig & snel gegevens aanleveren.

Een brondata oplossing voor elke adviseur

Met de brondata van Ockto & iWize ontvang je digitaal, makkelijk en veilig alle benodigde gegevens van je klant.

Zo heb je in één keer een compleet dossier. 

Direct naar:

Ockto                logo iWize

 

Gegevens ophalen met Ockto

Ockto

Als hypotheekadviseur of financieel planner kun je op meerdere manieren met Ockto aan de slag gaan. Bijvoorbeeld via Accelerate, FasterForward Elements, Figlo of uwkluis.

Voor elke variant geldt:

  • Onbeperkt gebruik van de Ockto-app
  • Kosten: vanaf € 40,- per maand exclusief btw
  • Inclusief 3 gebruikers; extra gebruikers € 20,- per maand

Informeer bij één van onze partners naar de gecombineerde integratie en prijs: 

Logo-accelerate-RGB-274x71

Accelerate

Ockto is volledig geïntegreerd in het Accelerate-klantportaal. Opgehaalde gegevens worden opgeslagen in het Accelerate-dossier. Deze zijn  direct door te sturen naar de gewenste adviesapplicatie.

Direct aanmelden

Meer informatie

Figlo logo-1

Figlo

Snel inzicht hebben in de situatie van je klant? Ockto is volledig geïntegreerd in Figlo MijnKluis. Kies voor een veilige én efficiënte manier om alle persoonsgegevens te verzamelen.

Direct aanmelden

Meer informatie

 

FF-logo-website-transp

Faster Forward Elements

 In de digimap van Faster Forward Elements is Ockto volledig geïntegreerd. De opgehaalde gegevens worden in Elements opgeslagen en stuur je daarna eenvoudig door naar jouw adviesapplicatie. Faster Forward Elements is onderdeel van Blinqx.

Direct aanmelden

Meer informatie

uwkluis blauw

Uwkluis

Ockto is geïntegreerd in Uwkluis, de all finance mijn omgeving voor consumenten en adviseurs. Samenwerken en gegevens delen is moeiteloos dankzij de directe verbinding met PortefeuilleSignalen van De Nationale Hypotheekbond.

Direct aanmelden

Meer informatie

 

Hoe werkt Ockto? We laten het je zien in 1 minuut

Hoe werkt Ockto? We laten het je zien in 1 minuut

Video Ockto sessie

Gegevens ophalen met iWize

logo iWize

Als hypotheekadviseur of financieel planner kun je op meerdere manieren met iWize aan de slag gaan. Bijvoorbeeld via Accelerate, DossierData, FinRust of PrivateWealthSupport.

Informeer bij één van onze partners naar de gecombineerde integratie en prijs: 

Logo-accelerate-RGB-274x71

Accelerate

iWize is volledig geïntegreerd in het Accelerate-klantportaal. Opgehaalde gegevens worden opgeslagen in het Accelerate-dossier. Deze zijn  direct door te sturen naar de gewenste adviesapplicatie.

Direct aanmelden

Meer informatie

logo

DossierData

Snel inzicht hebben in de situatie van je klant? iWize is volledig geïntegreerd in DossierData. Bereik een compleet klantdossier met: UWV, DUO, MijnPensioenoverzicht, MijnOverheid en Belastingdienst.

Direct aanmelden

Meer informatie

 

Homepage - FinRust

FinRust

Klanten kunnen hun gegevens als brondata aanleveren via een koppeling in het FinRust Klantportaal. De opgehaalde gegevens worden ingelezen in de FinRust adviessoftware.

Direct aanmelden

Meer informatie

PrivateWealthSupport

Private Wealth Navigator

Met de Private Wealth Navigator koppeling is het voor de klant eenvoudiger om de relevante data aan te leveren en voor de adviseur zeer handig om de aangeleverde gegevens in te lezen.

Direct aanmelden

 

Ockto & iWize worden breed ondersteund in de hypotheeksector

Voorkom vertraging, versnel het hypotheekproces

Dankzij Ockto & iWize hoef je niet meer zelf achter documenten aan te gaan.
De klant kan eenvoudig in één sessie alle benodigde gegevens aanleveren.

Gevalideerde en betrouwbare gegevens

Je bent veel minder tijd kwijt aan het verzamelen van klantgegevens. Klanten halen hun gegevens eenvoudig en veilig op bij officiële databronnen zoals MijnOverheid, het UWV of de eigen bank.

AVG-compliant gegevens delen

Het delen van persoonsgegevens als brondata is eenvoudig en 100% veilig. Het is AVG-compliant en ISO/IEC 27001-gecertificeerd. Dankzij datafilters worden alleen de gegevens opgehaald die noodzakelijk zijn.

Koppeling met softwarepakketten

Voorkom fouten, doordat handmatige invoer van aangeleverde gegevens niet meer nodig is. Er zijn koppelingen met bijna alle softwarepakketten die belangrijk zijn voor financieel advies. 

Geïntegreerd in de hypotheekketen

Ockto en iWize zijn beiden geïntegreerd in het Hypotheek Data Netwerk (HDN) en hebben aansluitingen met bijna alle geldverstrekkers. Ook zijn we aangesloten op bekende servicers, bijvoorbeeld Quion, Llink en Stater.

Gereduceerde stukkenlijst met brondata

Steeds meer hypotheekaanbieders reduceren de stukkenlijst bij offerte-aanvragen door gebruik van brondata. Hierdoor hoeven er minder documenten aangeleverd te worden en verloopt de hypotheekaanvraag sneller.

Voorkom fraude

Het is niet mogelijk voor klanten om gegevens aan te passen. Doordat de persoonsgegevens direct uit officiële bronnen zijn opgehaald, krijg je altijd de correcte informatie toegestuurd. Zonder kans op fraude.