Wist je dat alle gegevens die je nodig hebt voor de klantbeoordeling digitaal op te halen is is bij banken en de overheid? Met Ockto kunnen consumenten makkelijk de benodigde gegevens delen.

Hierdoor kun je volledig digitaal een nieuwe klant accepteren conform alle checks (Private Lease keurmerk, VFN norm, én de AVG). Van Mossel,  Justlease, Toyota Louwman Financial Services en Volkswagen Pon gingen je al voor. 

New call-to-action

Voordelen voor private lease en huurkoop

Via Ockto krijg je in één keer alle gegevens aangeleverd die nodig zijn voor de acceptatie van aanvragen. Je hebt in één keer alle gegevens bij de hand. Volledig veilig en AVG-proof bij je aangeleverd.

  • Aanvragen in één keer goed: Voorbeeld: de verplichte BKR-toets valt vaak uit door een (schrijf)fout in de naam en het adres van de aanvrager. Door te werken met de gegevens direct vanuit MijnOverheid weet je zeker dat de naam en het adres kloppen.

    Zo gaat er minder tijd verloren aan het corrigeren van fouten en realiseer je direct een tijdsbesparing in je proces.

  • Volledig digitale onboarding: Geen losse documenten meer - alles digitaal aangeleverd in het juiste formaat. Ook vanuit bankafschriften.

  • Fraude is verleden tijd: Overeenkomst opstellen op basis van 100% correcte en actuele gegevens op basis van van brondata. 

Justlease startte met Ockto en bracht het order proces terug van 5 werkdagen naar 2:41 minuut > lees hier hoe zij dit voor elkaar kregen

Auto showroom lease
auto natuurgebied private lease

Wat kan Ockto betekenen?

Met Ockto digitaliseer je het proces van private lease en huurkoop, en hiermee maak je de onboarding van klanten makkelijker.

Benodigde gegevens worden rechtstreeks vanuit overheidsbronnen en banken aangeleverd. In deze video van 1 minuut zie je hoe een klant gegevens aanlevert.

Klanten hoeven verdere bewijsstukken niet meer in te dienen, en jij als aanbieder kan direct vaststellen of een klant in aanmerking komt voor het aanbod. 

Vrijblijvend kennismaken

We werken voor meer dan 50 klanten, waaronder Toyota Louwman Financial Services, Justlease, Volkswagen Pon en Van Mossel.

Klanten van Ockto