Starten met Ockto

Om Ockto goed te implementeren bieden wij uiteraard ondersteuning aan. Onze experts gaan samen met je zorgen dat Ockto functioneel op de juiste plek wordt aangesloten. Ook begeleiden zij de technische aansluiting.  Op deze pagina beschrijven we de vijf fases van een implementatie, én vind je case studies van klanten die je al voor gingen.

implentnatie 5 stappen

1

Kick off

De start van het project. Het project team vormt zich, en we zorgen dat iedereen het juiste kennisniveau heeft. We maken heldere procesafspraken en spreken verwachtingen naar elkaar uit, zodat we goed voorbereid van start kunnen gaan.
2

Analyse​

We helpen om de volledige klantreis in kaart te brengen; zo kunnen we de interactie met de front-end en back-end bepalen. Ook doen we een deepdive op verschillende onderdelen, zoals data minimalisatie, security/compliance, IT, UX, en andere, zodat alle perspectieven en afhankelijkheden meegenomen worden.
3

Bouw​

​Als de beoogde oplossing vaststaat, starten we met bouwen. We ondersteunen in het leggen van een beveiligde koppeling met de Ockto-omgevingen,  zodat de Ockto-APIs* gebruikt kunnen worden. We draaien mee in refinements en sprints om verschillende onderdelen in de integratie werkend te krijgen.
4

Test en Acceptatie

Door middel van unit- en ketentesten testen we alle onderdelen op functionaliteit. We maken gebruik van geanonimiseerde testcases om verschillende productie situaties te simuleren, zodat we de gehele oplossing testen tegen de werkelijkheid. Pas als de oplossing conform verwachting werkt, gaan we richting livegang.
5

Go-live & Optimalisatie

Dan is het grote moment daar: de go-live! Het is belangrijk om dan een marketing- en communicatieplan klaar te hebben staan. We helpen je om de juiste interne- en externe communicatie op te zetten. Door middel van trainingsmateriaal leiden we de gebruikers op om het gebruik van de oplossing tot een succes te maken.

Benieuwd hoe de API's eruit zien en hoe deze passen op jouw systeem? Neem contact met ons op voor meer informatie en inzage van de API's.

 

Implementatie in de praktijk: Justlease, Nestr, TLFS, en De Hypotheker

 

O.a. Justlease, Nestr, TLFS en De Hypotheker hebben Ockto met succes toegevoegd aan hun proces. Waar liepen zij tegenaan? En wat voor resultaten hebben ze behaald door samen te werken met Ockto? Je leest het in de case studies 👇🏻

Group 36573 (1)

Meer weten?

Heb je nog meer vragen over de inrichting van Ockto? Of wil je een verdiepende uitleg en over de verschillende Ockto-implementaties? Neem contact met ons op.

Contact

Ockto mocht deze partijen al helpen