Laat klanten eenvoudig & snel gegevens aanleveren via de Ockto-app

Zo werkt Ockto voor hypotheekadviseurs

Met Ockto ontvang je digitaal, makkelijk en veilig veel benodigde gegevens van je klanten. Je klant levert de gegevens aan via een eenvoudige app. Daarna worden de gegevens direct ingelezen in je softwarepakket. Zo heb je in één keer de juiste gegevens. Volledig AVG-proof en rechtstreeks afkomstig uit betrouwbare overheidsbronnen.

Hoe kan Ockto jou helpen?

Altijd een passende oplossing

Als hypotheekadviseur of financieel planner kun je op meerdere manieren met Ockto aan de slag gaan. Bijvoorbeeld via Accelerate, FasterForward Elements of Ockto Connect.

Voor elke variant geldt:

  • Onbeperkt gebruik van de Ockto-app
  • Kosten: € 65,- per maand exclusief btw
  • Drie verschillende accounts mogelijk
mannen bureau 650x450

Logo-accelerate-RGB-274x71

Accelerate

Ockto is volledig geïntegreerd in het Accelerate-klantportaal. Opgehaalde gegevens worden opgeslagen in het Accelerate-dossier. Vervolgens zijn deze direct door te sturen naar de gewenste adviesapplicatie.

Direct aanmelden

Meer informatie

Faster-Forward

Faster Forward Elements

In de digi-map van Faster Forward Elements is Ockto volledig geïntegreerd. De opgehaalde gegevens worden in Elements opgeslagen en kun je daarna laten doorsturen naar jouw adviesapplicatie.

Direct aanmelden

Meer informatie

Ockto-Connect

Ockto Connect

Verstuur Ockto-uitnodigingen vanuit een eigen Ockto-portaal. De opgehaalde gegevens zijn te importeren in bijna alle softwarepakketten voor financieel advies. Ga direct aan de slag. Zonder opstartkosten of implementatietraject.

Direct aanmelden

Meer informatie

Voorkom vertraging, versnel het hypotheekproces

Dankzij Ockto hoef je niet meer zelf achter documenten aan te gaan.
De klant kan eenvoudig via één overzichtelijke app alle benodigde gegevens aanleveren.

Gevalideerde en betrouwbare gegevens

Dankzij Ockto ben je veel minder tijd kwijt aan het verzamelen van klantgegevens. Klanten halen hun gegevens eenvoudig en veilig op bij officiële databronnen zoals MijnOverheid, het UWV of de eigen bank.

AVG-compliant gegevens delen

Ockto maakt persoonsgegevens delen eenvoudig en 100% veilig. Het platform is AVG-compliant en ISO/IEC 27001-gecertificeerd. Dankzij datafilters haalt de app alleen de gegevens op die noodzakelijk zijn.

Koppeling met softwarepakketten

Voorkom fouten, doordat handmatige invoer van aangeleverde gegevens niet meer nodig is. Ockto heeft koppelingen met bijna alle softwarepakketten die belangrijk zijn voor financieel advies. 

Geïntegreerd in de hypotheekketen

Ockto is geïntegreerd in het Hypotheek Data Netwerk (HDN) en heeft aansluitingen met bijna alle geldverstrekkers. Ook is Ockto aangesloten op bekende services, bijvoorbeeld Quion, Llink en Stater.

Gereduceerde stukkenlijst met brondata

Steeds meer hypotheekaanbieders reduceren de stukkenlijst bij offerte-aanvragen door gebruik van Ockto-brondata. Hierdoor hoeven er minder documenten aangeleverd te worden en verloopt de hypotheekaanvraag sneller.

Voorkom fraude

Het is niet mogelijk voor klanten om gegevens aan te passen. Doordat de persoonsgegevens direct uit officiële bronnen zijn opgehaald, krijg je altijd de correcte informatie toegestuurd. Zonder kans op fraude.

Hoe werkt Ockto voor jou en je klant?
phone

Hoe werkt Ockto voor jou en je klant?

Dankzij Ockto kunnen je klanten met een paar klikken alle benodigde gegevens aanleveren. Allemaal via één handige app. Die haalt de gegevens direct op bij officiële databronnen.

1

Stap 1: uitnodigen

Je stuurt de klant een verzoek om de benodigde gegevens aan te leveren via Ockto. Bijvoorbeeld vanuit je CRM-pakket.

2

Stap 2: downloaden

De klant downloadt de app en maakt verbinding door de QR-code te scannen of door op de knop 'Begin' te klikken.

3

Stap 3: gegevens ophalen

De klant logt in bij diverse databronnen. Dit gaat via DigiD of de eigen bank. Daar worden geverifieerde gegevens opgehaald.

4

Stap 4: toestemming & versturen

De klant ziet in de app een overzicht van alle opgehaalde gegevens. Zodra de klant toestemming geeft om de gegevens te delen, worden ze versleuteld naar jou verstuurd.

Ockto wordt breed ondersteund in de hypotheeksector