Onze ambitie

Van documenten naar datagedreven klantacceptatie

Succesvolle digitalisering gaat veel verder dan bestaande processen in een digitaal jasje gieten. Het is opnieuw bedenken: wat hebben we écht nodig om een product of dienst te leveren en wat is de consument bereid daarvoor te doen? Want de consument verwacht dat het aanleveren van gegevens gemakkelijk, snel en digitaal kan. Volkomen veilig ook.

Ockto is hét platform om persoonlijke gegevens veilig, vertrouwd en eenvoudig te delen.

Wij geloven...

...in het gebruik van brondata voor digitale en betrouwbare oplossingen. Daardoor hoeven klanten minder documenten op te sturen én verloopt het delen van gegevens eenvoudiger. Met Ockto bundelen we gegevens tot een gevalideerde dataset die rechtstreeks bij de bron wordt opgehaald.

We zijn er trots op...

...dat dankzij Ockto al veel (financieel) dienstverleners met succes nieuwe data-gedreven producten hebben gelanceerd. En dat zij daarmee hun processen hebben versneld en vereenvoudigd. Dat is gunstig voor de dienstverlener én voor de consument. Ook is het soms mogelijk om real-time een klantbeoordeling uit te voeren.

Dit willen wij voor onze klanten

Minder handmatig werk

Wij geloven in de overstap van documenten naar data. Er is tegenwoordig zo veel geverifieerde data van personen beschikbaar bij betrouwbare organisaties, dat handmatig werk niet langer nodig is voor elke stap van klantacceptatie of screening.

Alle gegevens digitaal aanleveren

Wij begeleiden dienstverleners bij het veilig, vertrouwd en eenvoudig digitaal aanleveren van persoonsgegevens en laten hen instappen op het hoogst mogelijke niveau. Ockto maakt het mogelijk om alle benodigde gegevens digitaal aan te leveren voor een aanvraag, voor een volledig digitale onboarding of voor het beheer van bestaande klanten. Daarmee helpen we bedrijven om hun processen te verbeteren.

Automatisch klanten accepteren of afwijzen

Met Ockto realiseren wij voor klanten een tijdsbesparing. Repeterende controlewerkzaamheden hoeven niet de belangrijkste dagelijkse taak te zijn van hele afdelingen. Een grote groep klanten kun je real-time geautomatiseerd accepteren of afwijzen. Daar zorgen wij voor met Ockto. Alleen voor het kleine deel dat overblijft, is individuele beoordeling nodig.

Aanvragen gaan vaker in één keer goed

De opgehaalde gegevens komen rechtstreeks uit officiële bronnen. De klant kan ze niet aanpassen. Dit voorkomt fouten door verkeerd invullen of overnemen én verhoogt de First Time Right-ratio.

Dit willen wij voor onze app-gebruikers

Tegelijkertijd zorgt Ockto ervoor dat je als consument of particulier gemakkelijk en veilig je gegevens kunt delen met organisaties die deze nodig hebben. We zijn een betrouwbare en transparante partij die ervoor zorgt dat alleen gegevens die nodig zijn voor het proces gedeeld worden.

Jij als consument en eigenaar van de gegevens staat centraal. Jij hebt dan ook de volledige controle over het proces. Alleen jij kunt de gegevens ophalen. Pas als jij expliciete toestemming hebt gegeven, worden de gegevens verstuurd naar de organisatie die ze opvraagt. Altijd volgens de hoogste veiligheidsnormen en volgens alle geldende wet- en regelgeving.

App-gebruiker 600x450

Klanten over Ockto

Photo-1

“Ockto helpt ons heel erg in efficiency. Geen nawerk, geen interpretatie.”

Illustratie

Van complex naar compleet

Go Ockto

Ben je benieuwd hoe Ockto jou kan helpen om het delen van persoonsgegevens eenvoudiger, veiliger én compliant te maken? We vertellen je graag hoe we dat voor jou kunnen doen. Neem contact op voor een kennismaking.

Vrijblijvend kennismaken

Trots dat we voor deze bedrijven werken