Hypotheken

Maak de hypotheekketen efficiënter met Ockto. Ontvang snel de juiste klantgegevens via één handige app.

Meer info

Know Your Customer (KYC)

Met inzet van Ockto kunnen banken en hypotheekverstrekkers een groot deel van Know Your Customer programma’s digitaliseren en automatiseren.

Meer info

Private Lease

Wil je vertraging tijdens het aanvraagproces voorkomen? De Ockto-app zorgt voor complete gegevensaanlevering. Veilig, snel en Wwft-compliant.

Meer info

Consumptief Krediet

Met Ockto maak je het aanvraagproces voor kredieten eenvoudiger. Ontdek hier hoe Ockto ook jouw proces versimpelt én volledig AVG-proof maakt.

Meer info

Vastgoed

Ontvang snel en eenvoudig de juiste klantgegevens, bijvoorbeeld voor KYC-programma's rondom vastgoedinvesteringen of huurdersscreening.

Meer info

Pensioenen

Met Ockto kan je klant eenvoudig en veilig alle persoonsgegevens delen die nodig zijn voor een compleet pensioeninzicht of -advies.

Meer info

HR

Met Ockto kunnen nieuwe medewerkers, ZZP'ers of uitzendkrachten eenvoudig en veilig persoonsgegevens delen vanuit betrouwbare databronnen. 

Meer info

Financieel advies

Eenvoudig en veilig alle persoonsgegevens die nodig zijn voor een integraal financieel advies.

Meer info

AOV

Wil je een eenvoudig, snel én betrouwbaar aanvraagproces voor de AOV? Ockto is een handige app om de AOV-aanvraag te digitaliseren. 

Meer info

Gemeenten

Burgers delen eenvoudig en veilig hun gegevens met Ockto. Snel een compleet dossier voor toetsing op rechtmatigheid, zonder losse documenten.

Meer info
Doe de Brondata Check!

Klanten over Ockto

Photo-1

“Huurders hoeven niet meer vele bijlagen te delen om te bewijzen dat zij een geschikt zijn”

Digitaal alle gegevens voor screening.
AVG-proof, veilig en snel.

Met Ockto kan iemand zijn gegevens snel, eenvoudig en veilig delen. Het geautomatiseerde aanleverproces voorkomt fraude, menselijke fouten en onnodige vertragingen.

Betrouwbare en gevalideerde gegevens

Met Ockto is het aanleveren van alle gegevens veel minder gedoe. Via één app worden alle gegevens eenvoudig opgehaald bij officiële databronnen, zoals MijnOverheid en het UWV.

Voorkom fraude

Het is niet mogelijk om tijdens het aanleveren gegevens aan te passen. Doordat de persoonsgegevens direct uit officiële bronnen zijn opgehaald, krijg je altijd de correcte informatie toegestuurd. Zonder kans op fraude.

Group 36573 (1)

Alle benodigde gegevens op een efficiëntere manier

Ga voor Ockto

Bespaar jezelf en je klanten tijd en kies voor een veilige én efficiënte manier om alle persoonsgegevens te verzamelen. We vertellen je graag hoe Ockto voor jou kan werken.

Vrijblijvend kennismaken

Maak je klanten blij met een razendsnel acceptatieproces

Vele partijen gingen je voor

Check of de voordelen van Ockto van toepassing zijn op jouw proces!

Check of de voordelen van Ockto van toepassing zijn op jouw proces!

Doe de Brondata Check!