Webinar & video

De toekomst van verhuuracceptatie | Ockto & OSRE

Webinar: De toekomst van verhuuracceptatie

Ockto & OSRE

Je herkent het vast wel: je ontvangt vele leads via Funda, Pararius of je eigen website, maar hebt eigenlijk nog geen flauw idee of dit ook geschikte kandidaten zijn. Je moet de documenten controleren, kijken of deze actueel zijn en vooral: niet gefraudeerd. Dit kost behoorlijk wat tijd. Hoe kan dit sneller, en vooral efficiënter? 

Snel een compleet en consistent dossier

Gegevens aan laten leveren als brondata is hier een uitkomst voor; kandidaten leveren hun gegevens makkelijk, veilig en compleet aan via de Ockto-app. Jij ontvangt de data als vast format in je software. Zo kun je hier met OSRE direct calculaties op loslaten of eenvoudig vergelijken. En naar de toekomst biedt dit nog veel meer kansen.

Om jou een hoop werk met ongeschikte huurders te besparen en het kandidaten heel makkelijk te maken hun gegevens aan te leveren heeft OSRE Ockto integreert in het platform.

Webinar terugkijken

Onlangs vertelden Lars Quint van OSRE en Tim Bijvoet van Ockto meer over deze integratie tijdens een webinar. Hierin werd toegelicht hoe je nu al kan profiteren van brondata én wat dit in de toekomst nog meer gaat brengen.

Zo werken OSRE en Ockto toe naar een autonoom verhuurproces wat repetitieve handelingen elimineert. Ook gingen we in op onderwerpen als fraudepreventie, passend toewijzen, wet- en regelgeving.

 

Ockto in het OSRE platform

Hoe werkt het?

Vanuit het OSRE platform krijgen kandidaten op basis van de eerste grove validatie en eventuele bezichtiging een uitnodiging voor de hoofdinschrijving. In een beveiligde ‘mijn omgeving’ wordt levert de kandidaat de informatie die nodig is voor de definitieve goedkeuring. Hiervoor werkt OSRE met Ockto.

Het resultaat

  • Een kandidaat huurder met een hoge tevredenheid
  • Verhuurmakelaars hoeven aanzienlijk minder administratieve handelingen uit te voeren
  • Een risicoreductie door minder menselijk handelen in het algemeen
  • Fraude bij inschrijven wordt sterk geëlimineerd
  • Tot 85% tijdbesparing ten opzicht van de huidige workflow
  • Reductie van de mutatie leegstand door snelle time to market

 

Over Tim Bijvoet

Tim Bijvoet is Sales Manager New Business bij Ockto, waar hij verantwoordelijk is voor het begeleiden van organisaties naar het gebruik van brondata, banktransactiegegevens en identity services via het Ockto platform.

In zijn jaren bij Ockto heeft Tim een diepgaand begrip ontwikkeld van verschillende branches waar klanten persoonsgegevens delen voor tal van use cases.

Heb je een vraag aan Tim? Stel hem via ons contactformulier.