Webinar & video

Huurders screenen zonder gedoe met documenten

Ben jij ook klaar met het tijdrovende proces van het verzamelen en controleren van alle benodigde documenten voor huurdersscreening? Het kan veel efficiënter! In dit webinar ontdek je hoe brondata het aanleveren van allerlei documenten voor het screenen van huurders onnodig maakt. En fraude elimineert!

 

 

De voordelen van brondata

Met brondata hoef je als huurder slechts 5 minuten de tijd te nemen om betrouwbare gegevens rechtstreeks uit betrouwbare bronnen zoals overheidsinstellingen en banken aan te leveren. Dit voorkomt re-work en verkleint de kans op fraude. Bovendien is de verwerking van gegevens veilig en AVG-compliant.

>> Lees meer over het screenen van huurders met brondata

Direct een compleet dossier

Met Ockto heb je in één keer een compleet dossier, dat direct gereed is voor interne verwerking of zelfs automatisering van opvolgende processen. Het gebruik van brondata via Ockto maakt de klantreis snel en eenvoudig.

In dit webinar in samenwerking met Vastgoedjournaal legt Tim Bijvoet uit wat brondata precies is, welke documenten komen te vervallen en hoe dit het screeningproces versnelt en vereenvoudigt.

Over Tim Bijvoet

Tim Bijvoet is Sales Manager New Business bij Ockto, waar hij verantwoordelijk is voor het begeleiden van organisaties naar het gebruik van brondata, banktransactiegegevens en identity services via het Ockto platform.

In zijn jaren bij Ockto heeft Tim een diepgaand begrip ontwikkeld van verschillende branches waar klanten persoonsgegevens delen voor tal van use cases.

Heb je een vraag aan Tim? Stel hem via ons contactformulier.