Webinar & video

Inspiratiesessie: Brondata

Brondata en proces optimalisatie

Onlangs gaven we de eerste inspiratiesessie van het jaar. Het onderwerp was dit keer 'brondata'. Brondata - wat is dat precies? En waarom is er in nagenoeg elke branche een voordeel mee te behalen? Daarnaast bespraken we wat ervoor nodig is om je collega's ook te enthousiasmeren voor deze innovatie, en wat de top drie uitdagingen zijn als het gaat om de implementatie.

Index 🕐

02:20 Brondata - wat is het precies?
04:20 Welke persoonsgegevens kunnen via brondata gedeeld worden?
08:45 Welke nieuwe bronnen komen eraan?
09:45 Voorbeelden van hoe onze klanten nu al brondata gebruiken in de praktijk
18:45 Waar moet je aan denken bij de implementatie qua beveiliging & AVG?
23:10 Hoe overtuig ik mijn organisatie?
25:00 Welk onderdeel vaak onderschat wordt tijdens de implementatie

Plan een brainstorm

Ben je geïnteresseerd in hoe brondata jouw organisatie kan helpen om efficiënter en effectiever te werken? Laat het ons weten en plan een brainstorm met ons in.  Dan gaan we met je in gesprek om te ontdekken hoe we jouw specifieke uitdagingen kunnen aanpakken.

Neem contact met mij op 

Over Gert Vasse

Gert Vasse is directielid van Ockto. Vanuit zijn rol als Account Director is hij verantwoordelijk voor de Nederlandse B2B-klanten in alle branches waar Ockto gebruikt wordt, waaronder de hypotheekmarkt.

Gert heeft de helft van zijn 30-jarige carrière grotendeels gewerkt voor aanbieders en distributiepartijen in de hypotheekbranche, met name op het snijvlak van commercie – operatie – techniek. De laatste 10 jaar is hij vooral actief om vanuit datagedreven innovaties diverse markten, waaronder de hypotheekmarkt efficiënter en leuker te maken. 

Heb je een vraag aan Gert? Stel hem via ons contactformulier.