Webinar & video

Inspiratiesessie: Digitale Identificatie

Identificeren zonder fysiek identiteitsbewijs

 
Digitale identificatie – klinkt leuk in theorie, maar hoe werkt het in de praktijk? Tijdens een online inspiratiesessie vertelde Ockto's Gert Vasse er alles over. Hij gaat in op: 
  • Uitdagingen identificatie: 4:20
  • Digitaal identificeren: 8:50
  • Vormen van digitale identificatie: 13:10
  • Identiteitsverificatie met iDIN & BRP via OcktoID: 15:45
  • AVG & Wwft compliant identificeren: 21:44
  • Usecase: Waarom ING voor OcktoID heeft gekozen (gastspreker Jordy Stoelwinder): 26:20

Kijk de inspiratiesessie hier terug:

 

Alles nog eens rustig teruglezen? In ons e-book 'Alles wat je moet weten over Digitaal Identificeren' delen we onze kennis over digitaal identificeren met je. 

 

" OcktoID draagt bij aan een efficient proces en daarnaast aan minder fraude. De datakwaliteit van je dossiers gaat omhoog "

 

Alles teruglezen op je eigen tempo met dit e-book

Haal alles wat je moet weten over digitaal identificeren in één keer op in ons e-book 'Alles wat je moet weten over Digitaal Identificeren'. Laat je informeren door onze kennis en ervaring op het gebied van digitale identificatie en leer hoe je dit kunt inzetten om efficiënter te werken en te voldoen aan de eisen op het gebied van identificatie."


 

New call-to-action

 

Verbeter je identificatieproces
Plan je vrijblijvende verdiepende sessie nu

Ben je geïnteresseerd in hoe digitale identificatie jouw organisatie kan helpen om efficiënter en effectiever te werken? Laat het ons weten en plan een verdiepende sessie met ons in.

We gaan graag geheel vrijblijvend met je in gesprek om te ontdekken hoe we jouw specifieke uitdagingen op het gebied van identificatie kunnen aanpakken.

Neem contact met ons op om je verdiepende sessie te plannen en ontdek wat er mogelijk is voor jouw organisatie.

 


Neem contact met mij op

New call-to-action 

 

Over Gert Vasse

Gert Vasse is directielid van Ockto. Vanuit zijn rol als Account Director is hij verantwoordelijk voor de Nederlandse B2B-klanten in alle branches waar Ockto gebruikt wordt, waaronder de hypotheekmarkt.

Gert heeft de helft van zijn 30-jarige carrière grotendeels gewerkt voor aanbieders en distributiepartijen in de hypotheekbranche, met name op het snijvlak van commercie – operatie – techniek. De laatste 10 jaar is hij vooral actief om vanuit datagedreven innovaties diverse markten, waaronder de hypotheekmarkt efficiënter en leuker te maken. 

Heb je een vraag aan Gert? Stel hem via ons contactformulier.