Ockto Connect wordt uitgefaseerd

 

U probeert in te loggen op Ockto Connect. Wij vragen uw aandacht voor het volgende:

Per 1 oktober 2023 stopt Ockto met het Ockto Connect portaal.
Ockto wordt inmiddels breed aangeboden door diverse distributiepartners, met meer gemak en een betere integratie tot gevolg.

Wij adviseren u om vanaf heden het Ockto Connect portaal niet meer te gebruiken om klanten hun gegevens aan te laten leveren.

 

Beschikbaarheid Ockto Connect

  • Vanaf 1 oktober 2023 wordt alleen nog het hoogst noodzakelijke onderhoud gepleegd.
  • Na 7 januari 2023 niet meer bereikbaar

 

Zo stapt u over naar de distributiepartner van uw keuze

  1. Maak een keuze uit de distributiepartners.
  2. Neem contact op met betreffende partner om een overeenkomst af te sluiten (dit is mogelijk via de links in bovenstaand overzicht).
  3. Laat ons weten wanneer we uw Ockto Connect overeenkomst kunnen stopzetten. Stuur hiervoor een email naar info@ockto.nl.

 

Wanneer wij niets van uw horen wordt uw Ockto Connect overeenkomst automatisch beëindigd per 31 december 2023. 

 
Distributiepartners

Kies zo snel mogelijk een alternatief via één van onze distributiepartners. Bij alle samenwerkende distributiepartners kunt u gebruik maken van Ockto via een aantrekkelijk aanbod.

De partners met een Ockto koppeling zijn:

  • Accelerate: Veel intermediairs in de hypotheeksector gebruiken Accelerate. Ockto is verkrijgbaar voor € 40 per maand voor 3 gebruikers.
  • FasterForward Elements: Veel financieel advieskantoren maken gebruik van deze software. Ockto is verkrijgbaar voor € 40 per maand voor 3 gebruikers.
  • uwkluis: Een online klantportaal voor adviseur en consument, gekoppeld met o.a. De Nationale Hypotheekbond. Ockto is verkrijgbaar voor € 40 per maand voor 3 gebruikers.

  • OSRE en CubicEyes: Voor partijen in de vastgoed- en huursector zijn deze CRM-platformen geschikt om Ockto te gebruiken. Informeer bij deze partners voor de prijsstelling.

 

Figlo werkt aan een eigen Ockto module

Figlo is bezig om de Ockto functionaliteit in te bouwen in Figlo. De oplevering hiervan staat gepland voor eind februari 2024. U heeft dan geen CRM-pakket in combinatie met Figlo nodig maar kunt dus enkel met het Figlo platform de gehele Ockto functionaliteit gebruiken. Informeer bij Figlo naar de mogelijkheden.

 

Adviesbox werkt aan een koppeling met Uwkluis inclusief Ockto

Uwkluis heeft al een werkende Ockto koppeling zoals o.a. gebruikt wordt in combinatie met De Nationale Hypotheekbond. De Blinqx groep werkt momenteel aan een koppeling tussen Adviesbox en Uwkluis, zodat Adviesbox-gebruikers via die weg Ockto kunnen (blijven) gebruiken. Deze koppeling komt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 beschikbaar. Informeer bij Adviesbox naar de mogelijkheden.

 

Gegevensdelen.nl ook een goed alternatief

Indien u geen passend platform heeft gevonden om Ockto te blijven gebruiken hebben wij met onze recente overname van iWize een goed alternatief beschikbaar: Gegevensdelen.nl. U kunt op dit platform eenvoudig een Account aanvragen, waarna u uw klanten via die weg veilig en eenvoudig gegevens kunt laten aanleveren uit o.a. via DigiD toegankelijke databronnen. Kijk op Gegevensdelen.nl voor verdere informatie.